На 24-и февруари БК Черно море Одесос навърши 20 години от

...
На 24-и февруари БК Черно море Одесос навърши 20 години от
Коментари Харесай

Черно море-Одесос вече 20 години е люпилня за таланти

На 24-и февруари БК Черно море Одесос навърши 20 години от основаването си. Клубът има състезателки във всички възрастови групи без дами (8,10, 12, 14, 16 и 19 годишни). Въпреки компликациите, които срещат, девойките са инкасирали за цялостен сезон досега единствено 3 загуби във всичките възрасти в районните шампионати.

  

" Клубът ни е основан с помощта на желанието на много родители на 24 февруари 1999-а година. Тук е може би мястото да загатна Веселина Савова, която с помощта на нейната племеница Ани Петрова, спомогна за възвръщането на женския баскетбол във Варна ", сподели в изявление за " Морски гонг " по Дарик Варна шефът и основен треньор в клуба Венци Гечев.

Запитан за това по какъв начин през годините клубът продължава да ражда толкоз положителни баскетболистки, Гечев отвърна: " Това става с помощта на опита, които имам насъбран като треньор. Чета и доста баскетболна литература. Мога да кажа, че съм един от доайените на женския баскетбол в страната, с цел да подкрепям това равнище на клуб номер 1 и люпилня на гении за националните тимове ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР